2img_2970-2

Kjære Justøyvenner

Hvilket år vi kan se tilbake på. Hvem kunne forutse i februar 2020 hvordan verden ville bli de neste årene.

Styret og programkomiteen arbeider med å legge de siste bitene i programmet for årets sesong på Justøyfamiliens bibelcamping. Vi planlegger for en ordinær sesong, men har i bakhodet at alt kan endres dersom FHI og regjeringen gjør smittevernbestemmelser som påvirker dette.


Sesongen 2021 blir også i år på fire og en halv uke, en dag kortere enn i fjor.
Gled dere til programmet blir presentert, rundt påsketider, det blir presentert på Facebook og www.jfc.no.  Her er det noe for enhver smak.

Det er mange som er engasjert for å drifte teltkirken og campingen, og uten dem så ville det ikke vært mulig å få til. Men vi trenger alltid flere :-)  Har du anledning til å bidra?
Hvis det er villige hender som kan ta et tak, så kan flere servicefunksjoner være tilgjengelig lenger enn kun tiden hvor teltkirken er oppe.
Send en mail til post@jfc.no, om du har anledning til å bidra :-)

Søknadsfristen for sommerjobb på JFC er nådd, og vi kan med glede se at det er stor interesse for å være JFC ambassadører også blant ungdommen. Kanskje også utover perioden hvor teltkirken er oppe, men de kan ikke ta det ansvaret alene.

Så, venner, - Ta vare på hverandre, hold fysisk avstand, vask hendene, så blir det sesong på Justøya også i år, med de til enhver tid gjeldende smittevernbestemmelser.

Mvh Styret.